4ος Υμηττός Epic & Ανάβαση Τρελού PDF  | Εκτύπωση |  E-mail
Sports News
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 00:594ο Υμηττός Epic & Ανάβαση Τρελού

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Για 4η χρονιά, την 28η Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι αγώνες βουνού "Υμηττός Epic" και "Ανάβαση τρελού" στο ομόνυμο βουνό. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο αγώνων είναι:

  • Υμηττός Epic 24km, 1.380m αθροιστικής ανάβασης. Η διαδρομή έχει αρκετά τεχνικά τμήματα που απαιτούν πρώτερη εμπειρία σε αγώνες βουνού.
  • Ανάβαση τρελού 12km, 680m αθροιστικής ανάβασης. Απαιτητική ανάβαση λίγο κάτω από το ψηλότερο σημείο του Υμηττού και γρήγορη κατάβαση. Προσφέρεται τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς βουνού.

Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την 31η Ιουλίου, στον τερματισμό τους θα παραλαβούν χειροποίητο μετάλλιο με την χελώνα και το όνομά τους χαραγμένο στην μία πλευρά του. Όλοι οι δρομείς που θα ολοκληρώσουν  τους αγώνες θα παραλάβουν μοναδικά χειροποίητα κεραμικά μετάλλια φιλοτεχνημένα από την κεραμίστρια Ελπίδα Κουρτζή. Ειδικά οι δρομείς του Υμηττός Epic που θα τερματίσουν μέχρι τις 2:29:59 θα πάρουν χρυσές χελώνες με πραγματικό σμάλτο χρυσού στην χελώνα τους, όσοι τερματίσουν μέχρι 2:59:59 θα πάρουν ασημένιες χελώνες.

Επίσης υπάρχει διαθέσιμη η προαιρετική επιλογή για απόκτιση και τεχνικού t-shirt για όσους το παραγγείλουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Video παρουσίασης του αγώνα: https://youtu.be/i5JlT6CHGX0

 

 
  RUNNERS WORLD
 chalpha baner
 
   logo large     

worldsmarathons

 afisa2018